PT

Våre personlige trenere kan hjelpe deg.

De besitter høy faglig kompetanse, hvor de kartlegger din trening for at du skal oppnå dine mål. Treningen er metoder som hever ditt nivå, samt skaper resultater. Hovedfokuset vil ligge på at du får det maksimale ut av tiden med din PT, samt utfolde deg maksimalt og ha en kropp som fungerer godt. De gir deg effektiv trening og hjelper til med å minimere sjansen for skader og smerter.

 

Uansett hvilken form eller nivå, enten et behov for et treningsprogram, komme i form, mangler motivasjon, driver idrett, vil våre PT’er hjelper deg til dit du vil. Antall timer med PT bestemmer du selv, men din PT vil komme med anbefalinger, samt skreddersy et program på egentreninger og timer basert på målet du setter deg.  

 

Referert til møte så ble vi enige om at PT skulle ha egen meny, samt undermeny på PT smallgroup. Her er teksten til PT Smallgroup.

 

PT SMALLGROUP

PT Smallgroups preges av personlig trening i en liten gruppe der du også får individuell oppfølging. Alle våre smallgroupkurs har innlagte tester med spesialiserte trenerer for å sikre at det vi gjør fungerer for deg! Våre Smallgroups er spesifikke med 4 ulike målområder;

PT HARD CORE

Spesifikk trening for kroppens kjernemuskulatur. Tren ryggen frisk, forebygg skader og prester bedre!
PT Styrke; lær baseløft av dyktige trenere som har lang fartstid med styrketrening som fungerer.
PT Kondis; Få opp kondisjonen med variert og motiverende trening.
PT Morgentrening; Tren før jobb for mer overskudd og energi.
 
Treningen er basert på dokumenterte metoder som hever ditt nivå og ikke minst genererer resultater. Du trenes målrettet og spesifikt med tett og god oppfølging av personlig trener i 4 til 8 uker. Ønsker du å komme i et godt treningsmiljø samtidig som du blir trent av personlig trener til lavest mulig PT pris? Prøv Smallgroups, dette er noe for deg som verdsetter valuta for pengene!