Personopplysningspolicy for Sprek og Blid

Denne personvernerklæringen er ment å gi informasjon om hvordan og hvorfor Sprek og Blid samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen gjelder for alle sentrene i Sprek og Blid alliansen.

 

Personopplysninger som behandles

Når du som kunde kjøper en tjeneste hos Sprek og blid, registrerer vi informasjon om deg. Dersom en annen person er betaler, registrerer vi informasjon på denne personen også.

 

Sprek og Blid er ansvarlig for behandling av dine personopplysninger etter denne personvernerklæringen. Det betyr at Sprek og Blid er ansvarlig for å definere formålene med behandlingen av personopplysninger og overholde personvernlovgivningen.

 

Sprek og Blid samler inn opplysninger og behandler disse ut fra samtykke fra den registrerte eller inngåelse av avtale (kontrakt) med den enkelte. Dersom Sprek og Blid skal behandle personopplysninger til barn under 13 år kreves det samtykke fra de foresatte.

 

Vi behandler følgende opplysninger:

  • Demografisk informasjon slik som kjønn og alder

  • Kontaktinformasjon slik som navn, adresse, telefon og epost

  • Kjøpshistorikk

  • Bookinghistorikk

  • Inngangshistorikk

  • Evt. andre opplysninger som du har samtykket til at vi kan behandle

 

Gjester som har besøkt et av våre sentre (prøvetime o.l.) får registrert det samme settet av personopplysninger (med unntak av kontonummer) som medlemmer, for å kunne følge opp potensielle medlemmer salgsmessig.

 

Du kan når som helst administrere dine samtykker ved å kontakte Sprek og Blid eller via min side på www.sprekogblid.no

 

Formålet med behandlingen

Vi behandler først og fremst dine personopplysninger i forbindelse med kundeadministrasjon og fakturering.

 

Vi bruker de også til bookingog betalingspåminnelser, kundeoppfølging, senterinformasjon og til å sende relevante tilbud relatert til de produkter og avtaler du allerede har med oss i dag. Da vi er opptatt av at våre kunder er fornøyde sender vi iblant ut kundeundersøkelser.

 

Utlevering av personopplysninger

Sprek og Blid er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger og at de opplysningene vi behandler ikke misbrukes eller kommer på avveie. Vi vil kun dele dine opplysninger med våre databehandlere, som arbeider som underleverandører for oss.

 

Sprek og Blid har en databehandleravtale med følgende selskaper som har innsyn i ulike deler av persondata:

  • BRP Systems AB (leverandør av medlemssystemet BRP)

  • Astrofarm AS (formidler av BRP Systems)

  • Mint Media AS (leverandør av nettside/markedsføringsbyrå)

  • Cure AS (markedsføringsbyrå)

  • Crone AS (betalingsinnkreving)

  • NETS AS (avtalegiro og kortbetalinger)

  • Technogym (MyWellness Cloudapp)

 

Sprek og Blids nettsider benytter informasjonskapsler (cookies), også fra 3. parter som Google og Facebook. Dette gjør vi for å huske deg og dine preferanser, samt for bedre målretting av digital markedsføring og innsikt i bruk av dagens nettsider.

 

Dine rettigheter

Rett til innsyn

Du har rett til innsyn om hvilke personopplysninger vi behandler og hva vi bruker de til.

Rett til korrigering

Det er viktig at den informasjonen vi har om deg er korrekt. Du har rett til å få dine personopplysninger korrigert, dersom de er feil eller unøyaktig

Rett til sletting

Du har rett til å få dine personopplysninger slettet når du ikke lengre har et aktivt kundeforhold hos oss.

 

For innsyn, retting eller sletting, kan du rette en henvendelse til det senteret du er tilknyttet. Slike henvendelser vil bli besvart innen 2 virkedager.

 

Sprek og Blids behandling av personopplysninger er i overensstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvernregelverk. Dersom du mener vi ikke overholder dine rettigheter har du mulighet til å klage direkte til oss eller til Datatilsynet.

 

Sletting av personopplysninger

Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lengre enn det som er nødvendig for å oppfylle det formål de ble innhentet for. Når du ikke lenger har et kundeforhold med oss vil du bli slettet fra våre systemer etter 6 mnd, og når lovpålagte krav til oppbevaring har blitt foreldet.

Hvordan slette informasjonskapsler

Normalt sett er de fleste nettlesere stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette disse ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.

Hvis du vil fjerne informasjonskapsler (cookies) fra datamaskinen, kan du bruke disse veiledningene:

Internet Explorer

Chrome

Safari

Firefox