Kjære medlem – vi stopper medlemsavgiften til senteret åpner igjen!

Dette er en vanskelig situasjon for oss alle! Det er tøffe tak for Sprek og Blid Os som bedrift, men vi vet at det også er tøffe tider for mange av dere. Vi har derfor valgt å stoppe alle trekk av medlemsavgift til vi får lov å åpne dørene igjen.

 

Vi ber dere om å ikke si opp medlemskapet!!

For å kunne levere et godt tilbud til dere alle når vi åpner igjen, er det uvurdelig at dere står sammen med oss i denne tiden. Vi håper at du vil være en del av Sprek og Blid Os også etter denne krisen, og vi ber om tålmodighet og støtte fra dere som har mulighet; La medlemskapet stå, uten å si det opp i denne perioden – vi vil ikke belaste deg for medlemsavgift før senteret åpner igjen.

 

Har du lyst og anledning til å bidra likevel?

Mange setter pris på vår online-trening har gitt uttrykk for at de ønsker å bidra ved å betale hele eller deler av medlemsavgiften selv om de ikke kan benytte senteret. Dette kan gjøres ved å betale direkte fra egen nettbank til den kontoen avtalegiroen vanligvis går til. Husk å merke betalingen med navn. All ekstra innbetalt medlemsavgift vil bli kompensert med gratis vennetrening fra den dagen vi åpner igjen. Lengden på vennetreningen vil variere basert på bidraget.

 

Vi trener alene men likevel sammen – på « Sprek og Blid LIVE »

Hver uke vil det bli laget en felles «livestream timeplan» i regi av alle Sprek og Blid sentrene. Vi vil prøve å sende 1 time hver morgen man - fre kl. 10.00 og 2 timer man – tors kl.18.00 og 19.00.  Her kan du følge våre spreke og blide instruktører gjennom ulike gruppetimer som yoga, pilates, puls, tabata, styrke osv. Timene vil streames via facebookgruppen Sprek og Blid LIVE. Dere finner link til denne gruppen på vår facebookside og på instagram.

Vår sjefs-PT og fysioterapeut Torill Bakke vil jevnlig komme med øvelser og treningstips på Instagram.

Her vil du også finne gode treningsrelaterte innslag fra mange av våre ansatte og ikke minst fra mange av våre fantastiske medlemmer.

Har du noe du har lyst å inspirere andre med? Del det gjerne på instagram og hashtag Sprek og Blid Os.

 

Ta vare på deg selv og helsen din med gode treningsøkter. Det er den beste medisin for både kropp og topp!

 

Vi håper at du vil stå i dette med oss og gleder oss til å åpne dørene igjen så snart som mulig!

 

Hilsen fra alle oss på Sprek og Blid Os